Home / blog / Verdienen aan je blog

Verdienen aan je blog

Een blog is natuurlijk leuk om te schrijven, maar zal het niet lekker zien als je er een zakcentje voor kan krijgen? lees dit artikel dan verder!

Wat heb je nodig

Alle eerst heb je een google adsense account nodig, zorg wel als je onder de 18 jaar bent om toestemming van je ouders. Het is ook mogenlijk om hun rekening te gebruiken. Dit kost je geen geld en je kan er lekker op verdienen.

Verder moet je je aanmelden bij een artikel- verzamelsite, bij deze websites kan je verschillende soorten teksten toevoegen. van boekverslagen tot aan recepten. Op deze pagina’s is het ook mogenlijk bronnen te gebruiken. Let op! Deze teksten moeten volledig door je zelf geschreven worden.

Wat zijn de verdiensten

De prijs verschilt per onderwerp waar je over schrijft. Maar het gemiddelde ligt tussen de 0,50 cent tot 1,00 per maand aan een artikel.

3 Artikelen x 52 weken = 156 artikelen, 156 artikelen x €12 per jaar = €1872 euro per jaar.

Dit bedrag kan afwijken uiteindelijk lig het er nog steeds aan hoeveel mensen er op je artikelen zijn en hoeveel er op de advertenties klikken op je blog. Deze artikelen blijven er voor altijd op staan dus dit is een vaste inkomensbron.

Maak je niet druk, als je een grote artikel-verzamelsite hebt uitgekozen heb je gegarandeerd lezers doordat ze dagelijks vele bezoekers hebben.

About admin

Check Also

hom-office-2

Hoe maak ik een mooie blog pagina ?

Wij helpen je een mooie blog te maken, in dit artikel geven je een paar …