Home / Uncategorized / Het hele jaar door vind je bij Mouwlengte-7 mooie overhemden

Het hele jaar door vind je bij Mouwlengte-7 mooie overhemden

Bij Mouwlengte-7 kun je het hele jaar terecht voor shirts en overhemden in verschillende pasvormen en kleuren. Voor de winter Mouwlengte-7 overhemden met lange mouw, gemaakt van een wat dikkere stof. Voor de zomer lekker luchtig gekleed gaan met een ademende stof, die heerlijk draagt door de sterke kwaliteit. Allemaal verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren zoals blauw, lichtroze en de basis kleuren, wit en zwart.

Vind de geschikte pasvorm voor jou figuur

De meeste Mouwlengte-7 overhemden hebben een Modern Fit, dat wil zeggen een rechte pasvorm. Eigenlijk voor elke postuur geschikt. Maar ook een Slim Fit model is op dit moment erg geliefd bij de man. Omdat deze pasvorm wat meer aansluit, komt je figuur hier beter in uit. De rondingen van het lichaam worden mooi geaccentueerd. Het is natuurlijk wel van belang, of dit past bij jou figuur. Een overhemd zegt ontzettend veel over de man en dus wil je er goed uitzien. Wij geven je graag wat tipsom nog beter voor de dag te komen.

Draag je overhemd casual of zakelijk

Een overhemd is op verschillende manieren te dragen. Meestal draag je het dichtgeknoopt. Dit zit niet alleen gemakkelijker, het ziet er ook nog eens netjes uit. Het heeft ook vaak te maken met de afspraak die je hebt. Bij een vrije dag zal je eerder kiezen voor de casual look, zoals nonchalant open dragend over een T-shirt gecombineerd met een stoere jeans.

Wij hebben van alles in huis

Wat je ook kiest, dat maakt bij Mouwlengte-7 niet uit. Wij hebben namelijk van alles in huis. Heb je bijvoorbeeld last van een te korte mouw? Ook aan Mouwlengte-7 overhemden met langere mouw is gedacht. Als je op onze website je keuze wilt uitbreiden, doe je dit gemakkelijk via de zoekfilter aan de linkerzijde van de pagina. Wij doen de rest voor je en vinden een geschikt model wat misschien wel binnenkort in jou kast hangt!

About admin